Kone-Jönnit Oy | Lylykoskentie 1, 80130 Joensuu | puh. (013) 222 672 | jonnit@konejonnit.fi | Avoinna ark. 8–17, la 10–14
Email FB VK ПО-РУССКИ
Etusivu

Fantic Fatbike 2019 nyt myymälässä!

Fantic Fat Sport on laadukas sähköavusteinen Fat Bike –maastopyörä. Fantic -pyörät on valmistettu Italiassa laadukkaita osia käyttäen. Fat Sport on alumiinirunkoinen paksurenkainen 10-vaihteinen sporttipyörä saksalaisella Brose -keskiömoottorilla ja tehokkaalla 630 Wh 36 V Lithium Ioni-akulla. Moottori antaa mahtavan 90 Nm väännön. Paksut renkaat antavat tukevan tuntuman maastopoluilla tai lumisilla pyöräteillä. Sen minkä paksut renkaat rullaavuudessa häviävät, sähkömoottori korvaa monin verroin keventäen ajon nautittavaksi jopa ylämäissä ja vastatuulessa.

FAT SPORT INTEGRA kehitetty kokeneen joukon kanssa, joka on voittanut kolme maailmanmestaruutta off road pyöräilyssä!

Fat Sportilla voit nauttia pyöräilystä myös talvella lumessa! Ohjaa Fat Sport lumiin ja löydä uusi hauska tapa pyöräillä!

Vahva moottori antaa lisävoimaa jaloillesi ja Integran akku tarjoaa suurimman kestävyyden verrattuna muihin markkinoilla oleviin akkuihin. Fättiksessä on integroitu akku, 630 WH. Isompi akku kestää noin 70 km matkan yhdellä latauksella. Akku latautuu täyteen n. 3,5 tunnissa.

Jokaisessa Fat Bike -mallissa on klassiset suuret renkaat. 4 "puhdasta hauskaa, lisää mukavuutta ja turvallisuutta kaikissa tilanteissa. Kaupunkipyöräily, mukulakivikadut, junien poikki junat, jalkakäytävät tai pöyräily, mudan, liukkaiden rinteiden, kivipuutarhan, hiekan tai lumen aikana eivät enää ole enää ongelma. Fat bikessa on Rock Shox Bluto haarukat jotka auttavat kulun vaikeimmissakin olosuhteissa.

Fantic  kokoaa markkinoiden parhaat komponentit yhteen pyörään. Sähkömoottori Brose Drive S on saksalainen markkinajohtaja joka on suunniteltu maasto- olosuhteisiin. Runko takaa kuskille parhaan ajotuntuman ja tasapainon. Korkealaatuiset komponentit kuten Rock Shox haarukat, SRAM- vaihteisto, Schwalbe renkaat ja Gipiemme vanteet takaavat että voima siirtyy tehokkaasti maahan.

Saatavana 3 eri runkokoa. Hinta 4390€

Tervetuloa tutustumaan!