CFMOTO C FORCE 850XC EFI EPS LONG käyttäjäkokemuksia, Part VI!

CFmoto C Force 850 – Marko Leminen – Kuudes blogi

Kesä ja kuuma, mikäs sen parempaa. Viime kuussa päästiin ajamaan Suomen mittakaavalla suurimpaan mönkijöiden ajotapahtumaan Raajärvelle! Kun jotain järjestetään rakkaudesta lajiin, se näkyy uskomattomissa puitteissa, loputtomissa reiteissä sekä ihmisten hymyissä.

TeamLemiset KJ:n sponsoroimana matkassa!

Raajärvi 2021/1

Kyseessä on siis Suomen suurin ajotapahtuma Raajärven maastoissa Lapissa. Raajärvi sijaitsee Rovaniemen ja Kemijärven välissä. Paikka on tunnettu vanhasta Raajärven kaivoksesta. Kahdesti vuodessa järjestettävä ajotapahtuma kutsuu luokseen toista sataa mönkijäkuskia. Mekin starttasimme paikanpäälle Joensuusta täynnä intoa ja odotuksia. KJ:lta saimme näppärän kuljetusauton lainaan reissua varten!

Alue on kokonaisuudessaan n. 16000 hehtaaria ja reitistöä löytyy toista tuhatta kilometriä. Paikan päällä laitteita oli laidasta laitaan, loppuun asti rakennettuja nevakoneita ja maltillisemmalla rengastuksella varustettua pikkukoneita. Me olimme CFMOTOilla Mikan kanssa jossain siinä välimaastossa.

Kuskit jaetaan maksimissaan 10 hengen ryhmiin ja meidän porukkamme käsitti 7 henkilöä. Minä ja Mika 850 XC:llä, Vauhtivarikon Ville 520 C Forcella, ATV Finlandin Vellu 625 C Forcella, Mönkijälehden toimittaja 850 C Forcella, Virolainen kisakuski Andrus 1000 XC:llä sekä yksi 1000cc Can-Am nevakonekuski. Melko monipuolinen porukka siis ajossa!

Se, mikä Raajärven ajoista pitää tehdä selväksi tässä vaiheessa, on ajotapahtuman soveltuvuus kaikille koneille. Koko porukka pääsi ajamaan samoja reittejä, pienillä koneilla hiipimällä ja isommilla kaasu pohjassa. Mikäli kiinnostusta on tämänlaiseen isompaan ajotapahtumaan, voimme isosti suositella paikan päälle lähtemistä. Yhteishenki ja puitteet olivat täyttä timanttia.

CFMOTO - mutaväylän testit

Mitä tapahtuu TeamLemisen tallissa kesän aikana?

Ainakaan juuri nyt ei yhtään mitään. Tuli hävitettyä rekisterikilpi Raajärven suohon ja tässä nyt odotellaan uutta ennen kuin uskaltaa taas startata tien päälle. Muuten kesän suunnitelmissa on päästä Mikan kanssa testailemaan tuota uutta 625 C Forcea, se nimittäin näytti Raajärvellä kyntensä menemällä kaikkialta mistä tuhat kuutioisetkin.

Toinen suunnitelma olisi lähteä ajamaan niin sanottu rautaperseajoa, mutta ei moottoripyörällä vaan CFMOTOn uudella 1000cc Sport koppimönkijällä! Suunnittelut on aloitettu ja pyritään toteuttamaan tämä 24 tunnin ajo loppukesän aikana. 60 km/h rekisteröitynä laitteena tästä tulee nimittäin todellinen rautaperse.

Mutaa lentää, mutta CFMOTO ei hyydy!

Muuten puunaillaan vehkeitä ja ajellaan säännöllisen epäsäännöllisesti ympäri ämpäri pitäjiä ja nautiskellaan kesästä. Nauti sinäkin!

Tässä vielä muutama linkki Tuben puolelle, jossa pääsee katsomaan videolta, kuinka ne Ceffit pärjäsi Raajärvellä!

Päivä 1:

https://www.youtube.com/watch?v=Beuj_LuPSb8&t=469s

Parhaat mutarännit:

https://www.youtube.com/watch?v=Pm5PZVwbIzM&t=63s

Marko Leminen - TeamLeminen sekä KJ matkassa.1000 XC menee brutaalisti mistä vain!Mika Leminen - TeamLeminen sekä KJ matkassa.

Varaa huolto