Ajankohtaista

Ajankohtaista

Oletko se sinä?

Haemme kasvavaan joukkoomme KONEMYYJÄÄ.

Tehtävässä vastaat edustamiemme merkkien ja käytettyjen koneiden myynnistä, asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä sekä osallistut uusasiakashankintaan. Työ edellyttää aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin.

Etsimme aktiivista, pitkäjänteistä ja positiivisen asenteen omaavaa henkilöä, jolla on kyky rakentaa pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Valittavalla henkilöllä tulee olla soveltuva kaupallinen koulutus sekä työkokemusta tuloksellisesta myyntityöstä mielellään kone- tai autokaupan saralta.

Lisätiedot Pasi Mikkonen p. 0400 782 415. Hakemukset 10.7.2020 mennessä sähköpostitse pasi.mikkonen@konejonnit.fi.

Erä esittelykäytössä olleita venepaketteja!

Erä esittelykäytössä olleita Suomi -veneitä Tohatsu -venemoottoreilla. Venepaketeilla ajettu vain 11-15 tuntia. Moottorien 5 vuoden takuu alkaa luovutuksesta uudelle omistajalle.

Nyt nopsaan kaupoille!

AURINKOISTA JUHANNUSTA!

Palvelemme juhannusviikolla seuraavasti:

MA-TO: 8-17
PE - LA: Suljettu


Nautitaan keskikesän juhlasta!

Koeajotapahtuma Lieksassa 10.6. KLO 16-19!

Järjestämme keskiviikkona 10.6.2020 klo 16-19 Lieksan vierasvenesatamassa koeajotapahtuman. Koeajettavana on norjalaisen Pioner-veneiden valmistajan Pioner Multi -keulaporttivene + Suzuki BFT 80 -venemoottori. Pioner Multi on suunniteltu useisiin käyttötarkoituksiin esim. valmiusveneeksi, kalastusveneeksi, sukeltajien veneeksi ja kesämökkiveneeksi. Veneessä on mm. suuri kantavauus ja 92 cm leveä keulaportti. Tarkemmat tiedot https://pionerboat.fi/pioner-multi/

Tapahtumassa on koeajettavana myös työ- ja vapaa-ajankäyttöön suunnitellut CFMOTO -traktorimönkijät. CFMOTO on maailman nopeimmin kasvava ATV-merkki ja sen valikoimasta löytyy laaja valikoima 400 – 1 000-kuutioisia ATV-, UTV- ja SSV-malleja. Tarkemmat tiedot https://www.atvfinland.fi/cfmoto/

Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan!

Kausisäilytyspalvelumme laajenee

Vastaamme kysyntään ja tarjoamme jatkossa kausisäilytystilaa 600 m2 lämpimässä hallissa noin 8 km päässä Joensuun ydinkeskustasta.

Tila soveltuu mm. pienille ja keskikokoisille veneille, moottoripyörille, mönkijiöille moottorikelkoille, muille pienkoneille ja autoille.

Tarjoamme säilytyspalvelun oheen myös kuljetus-, huolto- ja pesupalvelut.

Kysy lisää ja pyydä tarjous jonnit@konejonnit.fi.

Tervetuloa palveltavaksi!

Toimitilaa tarjolla

Viimeiset vielä vapaana olevat toimitilat osoitteessa Lylykoskentie 1:

-Hallitila noin 150 m2, nosto- ja käyntiovella. Vuokrattavissa 1.6.2020 alkaen sopimuksen mukaan.

-Halli- ja / tai toimistotilaksi soveltuva noin 215 m2 tila nosto- ja käyntiovella. Vuokrattavissa 1.6.2020 alkaen sopimuksen mukaan.

Kysy lisää ja sovi esittely Pasi Mikkonen p. 0400 782 415 tai pasi.mikkonen@konejonnit.fi.

Remonttimyynti

Uudistamme kevään ja alkukesän aikana myymäläämme. Nyt runsaasti tuotteita alennettuun hintaan 30.4.2020 saakka.

Nopein vie parhaat päältä!

Saman katon alle

Saman katon alle
Vapaa-ajankonekauppaa harjoittavat Konejönnit ja Koneveijarit asettuvat huhtikuun aikana saman katon alle Konejönnien toimitiloihin osoitteeseen Lylykoskentie 1, Joensuu. Kiinteistöllä toimii myös raskaampaa konekauppaa harjoittava Tehokone.

Yhteistyö on voimaa
Yhdistämällä resurssit Konejönnit ja Koneveijarit laajentavat tuote- ja palveluvalikoimaansa asiakkaiden tarpeisiin. Panostamme sähköavusteisiin tuotteisiin ja huomioimme erityisesti ikääntyvän väestön tarpeet, kertoo Arto Taulio.

Tilaa uusille mahdollisuuksille
Lylykoskentie 1 -kiinteistöllä on liike-, toimisto-, hallitiloja kaikkiaan 2 500 m2, joista muokataan sopivia tiloja vuokrattavaksi eteenpäin. Erityisesti haemme vuokralaisia, joiden kanssa voimme yhdessä tarjota asiakkaille laajemman tuote- / palveluvalikoiman samasta osoitteesta, kertoo Pasi Mikkonen.

Uudistumme
Kevään aikana päivitämme myymälätilojen, sähköisen- ja printtimedian ilmeen vastaamaan laajenevaa liiketoimintaamme.

Tervetuloa asiakkaaksemme!